Научи, сподели, усмихни се и порастни“ – мотото, което ни води напред вече повече от 10 години и ни помага да работим за децата на България.
Детска градина „Българанче“ отваря врати през 2010 г., за да предложи уютна и приятелска атмосфера, която с лекота се превръща в любимо място за игра, развитие и обучение. Градината разполага с лиценз от МОН.
Детска градина „Българанче“ се намира в полите на Витоша, в китния квартал Бояна. Свежият въздух, близостта до планинските пътеки и изолираността от градския шум превръщат това място в истински приказен кът за децата.

МАТЕРИАЛНА БАЗА


За нас, обстановката, в която децата ще прекарват най-важните първи седем години е от изключителна важност. Именно затова нашата детска градина е създадена и проектирана изцяло, за да създава комфорт и сигурност на децата и спокойстие за родителите.
Детска градина “ Българанче” разполага с просторни помещения за спане, игра и хранене, съобразени изцяло с изискванията на Столична РЗИ и Пожарната служба. Помещенията са подредени така, че да създават домашен уют. Децата имат възможността да бъдат обучавани от млад екип опитни педагози, да се забавляват и спортуват на свеж въздух, обградени с модерни и обезопасени игрови съоръжения. Мебелировката в детската градина разполага със съответните лицензи за оборудване на детски заведения. Детска градина ”Българанче” притежава и голям двор, който ще позволи на децата да прекарват голяма част от времето си за игра на чист въздух, сред плодови дръвчета и куп атракциони.

 

ОБРАЗОВАНИЕ


Нашата образователна цел е да осигурим качествено обучение и възпитание на децата, като се стремим да ги развиваме съответно с техните личностни качества. В тясно сътрудничество и взаимно допълване със специалисти от различни спортни, танцови и културни сфери изграждаме във Вашите деца умения, които ги учат как да генерират опита си в житейската среда. Посредством игрите и състезанията, които организираме, учим малките палавници на координация, сръчност и спортменство.
Групата в детската градина е смесена като това дава възможност на децата да учат едно от друго – малките се развиват бързо, а големите изграждат толерантност в отношенията си.
Нашият приятелски подход към децата ни позволява бързо да печелим тяхното доверие и това ни дава възможност за пълноценна и ползотворна работа. Друго наше преимущество е, че големината на групата ни позволява да обръщаме индивидуално внимание на всяко дете и по този начин да постигаме отлични резултати в обучението.
Заниманията протичат по одобрени програми от Министерството на образованието и науката, както и по допълнителни авторски програми.

 

ЕКИПЪТ

Знаем, колко важно и отговорно е отглеждането и възпитанието на всяко дете. Нашите дипломирани педагози работят заедно с Вас, родителите, за да надграждаме започнатия в семейството процес на възпитание. Следваме успешни практики на работа учител-дете-родител, които разгръщат творческия потенциал на децата